keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Lämmintä joulua!

Tappeluntäyteisen maanantain ja kiukkuisen tiistai-aamun jälkeen koitti vihdoin jouluaatto ja kotoa löytyi pari iloista lasta ja yksi hyväntuulinen au pairikin.

Tänään on touhuttu sitä sun tätä, valmisteltu huomista. Meillähän pippalot on vasta 25. päivä eli huomenna. Elokuvaa aloitettaessa isoveli soittaa rimpautti Suomesta ja jutteli poikienkin kansa (ja sitten ne oli ihan innoissaan jälkeenpäin :D). Täytyy myöntää että puhelun jälkeen taisi vähän itku tulla, on veljiä aika kova ikävä täällä.

No juu. Illalla käytiin porukalla ulkona syömässä ja sitten pyjamat päällä katettiin pöytää huomista varten. Tänne tulee sukua ja tuttuja hurun mykkä juhlimaan! Siinä välissä myös paisteltiin vähän vaahtokarkkeja (nam!) sekä maistoin elämäni ekaa kertaa munatotia (yllättäin myös nam)!

Huomenna juhlitaan joulua, lauantaina käyn JFK:n lentokentällä noukkimassa äitimuorin!

Kaikille yhteisesti, avosylin ja iloisin mielin:

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Äitimuori täällä pakkailee - kohta nähdään. Nyt alkaa nousta matkakuume kun omat joulut on juhlittu. Kohta nähdään. Mukavaa joulupäivää teille kaikille.

-Äippä

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää tulevaa uutta vuotta sinne toiselle rannikolle ♥
Etkai ole niin äitylin pauloissa ettet muru ehdi meitä muita viihdyttää kirjoituksillasi ollenkaan? :( Ei vaan, long time no see, saatte anteeksi.

-Hemuli

Riikka kirjoitti...

Helmi-muru, päivittää päivittää nyt heti kun ehtii! Ei ollut hotellissa ilmaista nettiä niin ei päässyt ollenkaan päivittelemään äipän täällä ollessa. Nyt alan kirjoitella taas :)