maanantai 21. heinäkuuta 2008

Nykimään Nyciin

Kävin sitten eilen sunnuntaina pyörähtämässä Isossa Omenassa.

Ilma oli aivan törkeän kuuma ja kostea, joten suurin into älyttömään loikkimiseen ympäri ämpäri laantui hyvin äkkiä kun joutui ilmastoidusta junasta tuskaiseen, hapettomaan ulkoilmaan. Kaveri lähti kuitenkin johdattamaan meitä Villageen päin (toveri ei ole suuri Times Squaren ystävä) ja minä perässä. No kävi sitten niin että päädyimme harhailemaan jossain Downtownin suunnilla tylsiä katuja luoja ties kuinka kauan. Opin eilen, että tämä kyseinen kaveri on aivan äärimmäisen lahjakas eksymään! Kuuma, hiki, nälkä ja eksyksissä = erittäin huonotuulinen minä. Kun vihdoin selviydyimme sieltä ihmisten ilmoille, hankittiin myös murua rinnan alle ja alkoi elämäkin taas hymyillä. (Kuvassa meikäläinen Grand Central -asemalla.)Ensimmäisenä kohteena 5th Avenuen Disney-kauppa. Oijoi!
Tässä pikku-pikku maailmassa vietimme jokusen hetken. Siis ainakin yli tunnin varmaan. Suureksi riemuksi ensin suuntasimme kolmoskerrokseen, jossa pääsi halailemaan Plutoa...
...sekä tanssimaan Hessu Hopon kanssa...
...tuli myös tilaisuus irvistella Cruellalle...Kierrellen ja kaarrellen pääsimme vihdoin ulos kaupasta ja jatkoimme matkaa ohi 5th Avenuen luksuskauppojen (ollapa niin paljon rahaa että voisi ihan oikeasti shoppailla siellä). Ihana Audrey mielessä ohitimme Tiffany'sin...
...emme tosin päässyt sisään asti koska liike oli juuri sulkeutumassa. No ensi kerralla sitten!

Matka jatkui toiseen suureen lelukauppaan, F.A.O Schwarziin. Siellä tapasin mm. Jelly Bean -karkeista tehdyn sotilaan......ja pääsin suukottamaan suurta Lego-Ronia.
Myös meikäläisen piano-kaipuu vaikeni hieman kun pääsin soittamaan jättipianoa!

Päivä päättyi Central Parkiin......josta sitten hetken päästä (mehujäiden jälkeen) suunnistimme kumpainenkin kohti kotia. Meikäläinen meinas vieläpä sitten kaiken päätteeksi myöhästyä junasta, vaan ehdinpäs ja löysin itseni vielä ihan OIKEASTA junasta! Postikortit tosin jäi ostamatta kun ei muka ehtinyt... No jos ensi kerralla sitten! On mulla tässä vielä jokunen kuukausi aikaa niiden korttien lähettämiselle.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hessulla on MIKKIHANSKAT perhana! No, ainakin on vähän valkoisemmat kuin tuo minun likainen elämäni.