torstai 10. heinäkuuta 2008

Hei hei vaan kaikille!


Ok, eli nyt olen jo jenkeissä asti, mutta koska tähän mennessä on tapahtunut NIIN VALTAVASTI, aion kirjoittaa jokaiselle asialle oman entryn (meinaa siis että läksiäisille omansa, matkalle omansa, orientaatiopäiville omansa). Aloitetaan siis näppärästi läksiäisistä, eikös vaan?



Eli läksäreitä vietettiin lauantaina 5.7. Helsingin keskustassa Koffin puistossa (no ja myöhemmin baarissa). Mukana oli sekalainen seurakunta joka tiputellen saapui paikalle. Oli aivan mielettömän ihanaa! Aurinkokin suvaitsi paistaa ja ne pilvet jotka kehtasivat meidät ylittää, jättivät satamatta. Kiitos sääjumala/t! Istuskeltiin, höpöteltiin, nautittiin iloliemiä ja sain muutamia aivan ihania lahjoja! Tuli Juoppohullun päiväkirja (öh, joku vinkki vai häh?!) ja aivan tavaallisen ihana valokuvakirja, skumppaa ja Muumi survival-kit! Niin ja hotelliyö jotta oli helppo päästä bilettämästä nukkumaan. Sweet! Aivan ja sain myös lahjan joka odottaa mua Suomessa, nimittäin yksi ystävä oli maalannut mulle taulun, siis kelatkaa, taulun, ihan vaan mulle! Kävin katsomassa sitä ja se on AIVAN IHANA! En malta odottaa että mulla on oma koti jonka seinälle voin sen laittaa (vähän harmittaa etten uhmannut matkalaukun tilavuutta ja ottanut sitä mukaan, se olisi niin täydellinen tossa seinällä!).

Illan edetessä etenimme mekin ja hotellihuoneen vaatteiden vaihdon jälkeen suunnattiin, minnepä muuallekaan kuin maman tanssilattialle. Lempparimestamussukka ei pettänyt taaskaan ja oli varsin ihanaa.

Pilkku ja pihalle, Delishiin ja hotellille.
Kiitos aivan älyttömästi kaikille jotka tuli paikalle, ootte maailman parhaita, teitä tulee isosti ikävä!

Ei kommentteja: