perjantai 11. heinäkuuta 2008

9.7.08 SE päivä lähenee…

Orientaation kolmas päivä (no toka luentopäivä), ja rutiinilla mennään. Tänään ohjelmassa oli ensiapua ja elvytystä ja se vei suurimman osan päivästä. Käytännössä meinas sitä, että sai tehdä paljon kun treenattiin kaikkea joten aika meni nopeasti (eikä meidän ensiapu-ohjaaja ollut järin ruma nuori mies…).

Illalla oli vapaata joten kävin vähän salilla (kaiken tän luokassa istumisen jälkeen aivan taivaallista!) ja sen jälkeen oltiin uimassa Baatilen ja Kalikan kanssa (Nthabisengin piti tulla kans mut se unikeko ei herännytkään tarpeeks ajoissa!). Kalika ja Baatile molemmat asuu Long Islandilla joten tapaaminen Nycissä ei todellakaan oo mahdottomuus.

Uinnin jälkeen oon pakkaillut (huomenna perheeseen!), puhunut host-äidin kanssa puhelimessa ja höpöttänyt aivan uskomattoman paljon toisen huonetoverini kanssa (Brasilialainen likka joka tulee asumaan New Jerseyssä, en vielä tiedä kuinka kaukana mutta näin pienessä osavaltiossa ei VOI olla superkaukana). Ai niin Katja, näytin sille sen valokuvakirjan ja se rakasti sitä ihan sikana, että pointsit siitä :D

Huominen jännittää niin paljon ettei mitään järkeä. Huomenna lähdetään perheisiin ja työt alkaa. Tapaan ensimmäistä kertaa mun perheen, ensimmäistä kertaa lapset ja ette usko kuinka mua jännittää! Toisaalta toivoo, ettei se tulis ikinä, koska täällä hotellissa on turvallista ja mukavaa, toisaalta toivoo että se ois ohi jo eikä tarttis enää jännittää.

Nyt pitää käydä nukkumaan, huomenna tarvitaan PALJON energiaa.

Tänään opittua:
- lukemattomia asioita Etelä-Afrikasta, sinne on PAKKO päästä, kuulosti aivan ihanalta!
- perheen entinen Au Pair tulee olemaan mun kanssa perheessä viikon verran
- New Yorkin kosteus huitelee tänään 79%:ssa, tuskin voitte edes kuvitella
- ei liene eurooppalaista ryhmää ilman toista Rasmus-ihmistä
- KAIKKI osaa tanssia Macarenaa

Ei kommentteja: