tiistai 25. marraskuuta 2008

Pyhien odottelua

Tässä sitä niinkun koitetaan nyt sitten päivitellä usein ja vakuuttaa siten kaikki että pitkät kirjoitusvälit siis johtuivat täysin netin toimimattomuudesta, ei suinkaan omasta laiskuudesta! Ja kaikki uskoo... EI!

Viikko se rullaa eteenpäin, vääjäämättä kohti Kiitospäivää. Kyseinen pyhähän on oikeastaan huomenna keskiviikkona, torstaina tosin on sitten vasta se Kalkkuna-päivä, jolloin suoritetaan asianmukaiset juhlallisuudet. Lapsilla on huomenna vain puolikas päivä koulussa, sen jälkeen ne pikku-hirviöt pyörii jaloissa vailla taukoja aina maanantaihin asti. Itse olen näppärästi unohtanut kysyä tarvitaanko mua töissä perjantaina, vai nautinko vallan pitkästä viikonlopusta.

Kiitospäivää odottelen kovasti, tai lähinnä torstain Kalkkunapäivää siis. Me lähdetään koko porukka parin tunnin päähän host-äidin siskon luo illalliselle ja jäädään sinne sitten mahdollisesti myös yökylään. Siellä on sitten meidän riiviöiden lisäksi heidän kolme serkkutyttöään (joista yksi tosin onneksi 16 ja hyvällä musiikkimaulla varustettu) ja jos hyvin käy niin jopa host-äidin isä pääsee kuntoutuslaitoksesta illalliselle meidän kanssa. Peukut pystyyn!

Tänään meinasi allekirjoittaneelle tulla känkkäränkkä kylään, kun väsymys paukkasi iltaa kohden päälle. Ratkaisu? Ostin kaupasta Pandan lakua ja hipsin kotiin omaan kammiooni mököttämään. Nyt ei enää möksötytä yhtään! Tehokasta.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Heeei, oliko se juurikin sun host-äipän siskon mies se Sinkkis-heppu vaiko miten se meni? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Oi mistä kaupasta löysit pandan lakua? 8) jospa se kauppa löytyisi täältä pennsylvaniastakin !

Riikka kirjoitti...

Riikka, ei ollu host-äipän siskon mies. En mä enää ees muista kenen ja mikä se oli :D

piparminttu, Pandan lakua on löytynyt aika monestakin ruokakaupasta. Esimerkkinä nyt vaikka Kings Supermarket ja Whole Foods. Jos ei löydy ihan karkkihyllystä, niin sitten suosittelen katsomaan "lisäravinne"-hyllystä, missä on proteiinipatukat sun muut. Ne pitää Pandaa ihan terveystuotteena kun on rasvatonta ja luonnollisista raaka-aineista valmistettu :D Hassut Amerikkalaiset...