perjantai 21. marraskuuta 2008

Netti toimii!*

(*No ei omassa läppärissä. En ole sen kanssa jaksanut taistella.)

Huhhahhei, host-äiti voiton vei! Nimittäin niin se vaan on taivahan tosi että kun tarpeeksi sinnikkäästi valittaa (ja uhkailee palveluntarjoajan vaihdolla) niin johan alkaa lyyti kirjoittaa! Nimittäin kun tulin eilen illalla koululta kotiin niin host-äiti hyppi tasajalkaa keittiössä että netti se toimii kuin toimiikin.

Eilen illalla kymmenen aikaan tosiaan ajelin hakemaan kaverin kyytiin ja hurrautettiin tohon läheiselle ostarille, tarkemmin sanottuna sen ostarin leffateatteriin. Siellä oli sellainen hulina käynnissä ettei paremmasta väliä, kun sadat teinit (ja mieleltään teinit) jonottivat katsomaan Twilightin ensinäytöstä. Ja minä typerä kun olin kuvitellut että ne kouluaamuun velvoitetut ei olisi päässeet paikalle, olin väärässä. Elokuva hurahti käyntiin muistaakseni kahdeksassa eri salissa kello 00:01. Meidän salissa intohimoisimmat fanit ottivat valojen pimenemisen vastaan vislailulla ja aaltoliikkeellä. Hassut amerikkalaiset.

Sen tarkemmin en ala elokuvasta selittämään, jos joku vaikka tahtoo yllättyä sitten kun se Suomeen tulee Helmikuussa.

Valojen tullessa takaisin saliin kello oli noin kaksikymmentä yli kaksi, ja tiedossa aamulla herätys ennen seitsemää. Nam! Ei muuta kuin parkkihallin autojonoihin seisomaan ja nokka kotia kohti. Nakkasin kaverin kotiin ja hurrautin itse kohti omaa sänkyä, kurvaten pihaan aika tarkalleen kolmelta. Suihkun ja moisten välttämättömyyksien jälkeen nakutti kello varttia vaille neljää, herätyskello soisi tasan kolmen tunnin päästä.

Puolihereillä raahustin jotenkin aamun läpi, join teetä, teetä ja vielä vähän lisää teetä (ja juoksin sitten loppuajan vessassa). Nakattuani lapset kouluun painoin pään takaisin tyynyyn vähän ennen yhdeksää ja uinuin vielä toiset kolme tuntia.

Tänään en ole tehnyt oikein mitään. Pyykkivuoren selvittelin herättyäni toisilta unilta, sitten lapset koulusta kotiin, tehtiin läksyt ja katottiin piirrettyjä (Bernard ja Bianca Australiassa <3). Porukat yllätti ja söi tänään illallista kotona, joten minäkin liityin seuraan kirjanlukemisen lomassa. Jälkkäriksi katsottiin vielä mun laskuvarjohyppy-dvd, kun host-äiti on koko viikon pyytänyt saada nähdä sen (ei vaan ole ollut aikaa ennen kuin nyt).

Kohta taidan painella suihkuun ja pyjama päällä sänkyyn lukemaan. Huomenna nokka ilmeisesti kohti Connecticutin metsiä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Äläs ny, viimeisimmän lehdessä lukeneen tiedon mukaan Twilight tulee Suomeen jo 2.1. että ei tässä niin kauaa joudu enää odottelemaan. ;) Mut hyvä ettet spoilaillu, melkeen jouduin jo kädet silmillä lukemaan tätä tekstiä pahinta peläten. :D

t: Tanya