lauantai 23. elokuuta 2008

Onks teil hyvä meininki?!

Mulla on ainakin!
Ja miksipä ei olisi, sillä koti-ikävästä ei ole tietoakaan, tänään olen nukkunut jokseenkin pitkään, puhunut parhaan ystävän kanssa puhelimessa aamupäivällä melkein pari tuntia, sitten käynyt vähän allaspippaloissa, shoppaillut ja nauttinut olosta ja elämästä.

Aamu tosiaan meni leppoisasti (mitä nyt pari kertaa aamulla heräsi siihen kun lapset juoksi portaissa ja huusi pitkin kämppää että: "Iiiiiiskääää!!!"), heräilyn jälkeen kälätin yöpissä Skypeen johonkin puoli yhteen asti ja mutustelin samalla kaikessa rauhassa aamupalaa.

Pikkupikku puhelun jälkeen pikaisesti suihkuun ja releet päälle jonka jälkeen ajelin hakemaan kaverin kyytiin ja suhailtiin aluevalvojan kotiin allaspippaloihin. Oli kovin kivaa! Paikalla oli hirmuisesti uusia tyttöjä ja mikä parasta: erakkoviikon jälkeen näki kaikki vanhatkin tutut. Tapasin myös tässä minun kaupungissani asuvan, todella mukavanoloisen (kirjoitetaanko toi yhteen vai erikseen?) ruotsalaistytön ja vaihdettiinkin numeroita että voidaan mennä kahvittelemaan joku ilta vaikka ens viikolla. Tosin kaikista ihanista ihmisistä huolimatta juhlien ehdottomasti mahtavin tyyppi oli isäntä, joka piti jöötä uimapatjaltaan käsin keskeltä allasta:
(Mun perhe voi nyt yhtyä riemunkiljahduksiin joita itse huusin pääni sisällä: "Simo uimapatjalla! Simo uimapatjalla!")

Kemujen jälkeen lähdettiin kaverin kanssa katsastamaan yhtä hotellivaihtoehtoa kavereitani varten jotka ovat tulossa tänne suunnille lokakuussa. Samalla reissulla päädyttiin koukkaamaan ostarin pihan kautta kun vähän missasin oikean liittymän jolta ois päässy kotiin vievälle motarille ja niinhän siinä sitten kävi että päätettiin paremman tekemisen puutteessa "vähän käydä vaan hengailemassa ostarilla". No mulla on nyt sitten uusi aivan taivaallisen ihana neule (oikeasti ehkä nätein vaate jonka olen ikinä omistanut!), pari uutta paitaa, huppari ja aivan jumalaisen nätti syystakki. Että näin. No tällä kertaa olikin rahaa kun olin puolivahingossa säästänyt parin viikon palkat, mutta se oli nyt sitten niiden rahojen menoa! (Isi voi lopettaa tuhahtelun, en mä nyt IHAN kaikkea saanut palamaan, kyllä ton takin jälkeen jo iskin jarrut pohjaan ja jätin ostamatta esim. sen ihanan talvitakin ja ne yhdet taivaalliset saappaat...)

Tilit tyhjiksi shoppailtuamme käytiin vielä syömässä (ja hauskuutettiin Subwayn myyjää, joka luuli että ollaan korkeintaan 16-vuotiaita, eli ei ainakaan vielä oo ryppyjä!) ja sitten nakkasin kaverin kotiin.

Voi himputti kun olikin kiva päivä! Ai niin, sain myös allaspippaloissa kutsun kotibileisiin ensi lauantaina, että ois ihan kemutkin tiedossa. Sitähän vois melkein luulla että mulla ois sosiaalista elämää lätäkön tällä puolen!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sullahan on enemmän sosiaalista elämää siellä ku täällä.. :o tai ainaki enemmän bileitä ! :D

Anonyymi kirjoitti...

ps. *ittu ku et oo ikinä skypes samaan aikaaan. ääh. kuinka osaan aikatauluttaa itteni samaan aikaan tänne. haluun kuulla sun ääntä :'(

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun söpö tuo "Simo". Olipas mukava lukea että siellä on ollut hauska viikonloppu. Eikä sitten osteta kauppoja tyhjäksi vaan jätät mullekin jotain shoppailtavaa kun tulen joulun aikaan.

-Äippä

Riikka kirjoitti...

anni, en mä nyt tiedä voiko noita järjestötapaamisen allasbileitä ihan oikeasti bileiksi kutsua :D Vaikka oli siellä hauskaa kyllä mutta siis että bileet? Ei nyt välttämättä..

Äiti, en mie varmaan kaikkia kauppoja tyhjäksi saa, mutta Laura, joka tulee jo lokakuussa, saattaa siinä onnistuakin että en lupaa mitään! :D