torstai 28. elokuuta 2008

Miljuuna tv-kanavaa

Kun digiboxin tulemisen jälkeen eli Suomessa ilman telkkaria, ei meinaa tottua siihen että talossa on telkkareita siellä sun täällä ja kanavia lähemmäs tuhat. Aina tulee jotain tuttuja sarjoja, varsinkin lapsuudesta tuttuja (Kaikki rakastavat Raymondia, Siskoni on noita, 70's Show, Teininoita Sabrina...) ja leffojakin löytyy melkeinpä milloin vain katsottavaksi.

On urheilukanavaa, uutiskanavaa, lastenkanavaa, saippuasarjakanavaa ja tänään löydettiin kaverin kanssa jopa homokanava! Siis ihan toden totta, mitä tässä maassa ei ole? Homokanavalta tulee L-koodi, Älä kerro äidille ja esimerkiksi homouutiset! Täytyy ehdottomasti joku päivä katsoa ne uutiset ja verrata mitä erilaista niissä on normiuutisiin. Siis että kerrotaanko niissä ihan samalla tavalla politiikasta ja sodista ja kaikesta, vai keskittyykö ne ainoastaan homoyhteisön sisäisiin asioihin? Suorastaan kiehtovaa!

Tämän tv-seikkailun lisäksi olen mm. tutustunut paremmin viime järjestöhäppeningissä tapaamaani ruotsalaiseen Au Pairiin. Ollaan hengailtu nyt eilen ja tänään iltaisin, ja voi että meillä kyllä on ollut hauskaa! Meillä on sen verran samanlainen huumorintaju että saadaan aika hyviä nauruja toistemme jutuista täällä. Se myös kutsui mut sen ja jonkinsorttisen porukan kanssa sunnuntaina Nyciin. Lupailin mennä, ei mulla taida muitakaan suunnitelmia olla.

Perhe lähti eilen keskiviikkona kesän viimeiselle lomamatkalleen Ocean Cityyn ja tulee vasta maanantaina takaisin. Meinaa sitä että talo on yksin mun monta monta päivää! Tänään hoidin vielä kaikensorttisia hommia jokseenkin koko päivän, mutta huomenna aion lomailla ja lähteä vähän matkan päähän Outlet-ostarille katsomaan onko siellä oikeasti paljon halvempaa. Huomenna siellä tosin vielä alkaa alennusmyynnit, että voi olla ihmismäärä ja hässäkkä semmonen ettei mulla kestä hermo ja tulen heti takaisin. Mutta voi sitä yrittää!

Tänään ajelin asioilla motaria ja taas kerran henki salapautui kun mäen päälle tullessa näkyi Manhattanin silhuetti. Kai siihen jossain vaiheessa vuotta tottuu, tahtoi tai ei. Tuntuu vain hassulta ajella autolla ja yhtäkkiä nenäsi edessä on Empire State Building kaikkine huisin korkeine tovereineen. Näky joka on niin tuttu elokuvista ja tv-sarjoista, mutta jonka ei kuulu olla sinun nenäsi edessä tuolla tavoin. Vähemmästäkin unohtaa hengittää.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Sabrina Teininoita! Se on aivan älyttömän hyvä, ehdoton lempparisarja nuorempana! Hihii :)

Anonyymi kirjoitti...

Sabrina oli NIIIN paras !!