tiistai 20. toukokuuta 2008

Listoja, ahdistusta ja vatsa täynnä perhosia

No niin, viikko takana siitä kun sai tuon perheen varmistettua. Sen jälkeen olen tehnyt erilaisia listoja, jotka tietenkin tahdon jakaa kaikkien kanssa.

Ennen lähtöä hoidettavat asiat (epämääräisessä järjestyksessä):
 • Kännykkäliittymän vaihto kiinteästä kuukausihintaisesta johonkin halvimpaan mahdolliseen jolla voi numeroa sitten seisottaa vuoden tyhjänpanttina.
 • Viisumin hankkiminen.
 • Vakuutukset.
 • Tavaroiden järjestäminen. Kolme pinoa, roskiin menevät, Suomeen jäävät ja mukaan tulevat. Aloita karsiminen ajoissa!
 • Pois luovutettavien huonekalujen (kirjahylly, kirjoituspöytä, sohvapöytä) noudon sopiminen Fidan kanssa.
 • Ison matkalaukun osto.

Jenkeissä näkemisen arvoisia juttuja:

 • Niagaran putoukset (noin 6,5 tunnin ajomatkan päässä = viikonloppureissu)
 • Disney World Floridassa (1 120 mailia, vaatinee vähän enemmän kuin vain viikonlopun..)
 • Grand Canyon (länsirannikolla = viimeisen reissukuukauden juttuja)
 • Tulsa, Oklahoma (1 248 mailia, tämä tulee olemaan hankala... paikka on keskellä ei mitään, mutta Pikkusisko 8v. Hanson-huuman alkuvaiheilla vannoi että tuolla joskus täytyy käydä...)
 • Länsirannikon muut ihmeet vikana kuukautena = Las Vegas, Los Angeles, Yellowstonen kansallispuisto (tosin taas vähän erillään kaikesta, joten voi olla että minun on tyytyminen johonkin toiseen kansallispuistoon...).

Unohdinkohan jotain? Aivan varmasti, mutta noita täytyy sitten täydennellä aina kun tulee jotain mieleen.

Perheen kanssa ollaan lähetelty sähköposteja, ja itse olen kovasti foorumeilta etsinyt muita samoihin aikoihin itärannikolla vaikuttavia suomalaisia. Tuntuu että voi olla erittäin tärkeää päästä välillä puhisemaan suomea jollekin. Sen suhteen näyttää kyllä todella hyvältä, muutamia tyttöjä lähdössä järkevien välimatkojen päähän niin että kahvittelut sun muut tulee kyllä onnistumaan jos yhtään viitsitään yhteistä aikaa kalentereistamme sovitella.

Yhdessä sähköposteista sain perheestä valokuvia. Nyt käyn sitten tiukkaa sisäistä taistelua että laittaako kuvat tänne vai ei. Tahtoisin kyllä mutta onko nyt sitten oikein toisten kuvia lähteä nettiin pistämään julkisille foorumeille... Tietenkin omatuntoni kannalta paras ratkaisu olisi se, että kysyisin mailitse perheen äidiltä lupaa kuvien julkaisuun. Luvan kysymisen ongelmana tietenkin on sitten se, että mikäli vastaus on kieltävä, herää kysymys että millä oikeutan sitten itse siellä ottamieni kuvien julkaisun. Kelpaako argumentiksi se, että vaikka kuvissa esiintyvätkin hänen lapsensa, olen minä kuvien ottaja? Tjaa, vaikeaksi taas menee kun ajattelen näitä liikaa. No joka tapauksessa, kuvia joko on tulossa tai ei ole.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Musta saa ainakin seuraa Niagaran putouksille, jos sellaiselle on tarvetta! :) Se on aika must see vaikka en yleensä ookaan kauheen innostunut mistään luontokohteista.

Riikka kirjoitti...

Meidän samoilla suunnilla olevien pitäs vaikka suunnitella joku yhteinen viikonloppu Niagaralle! Varmaan nimittäin jokseenkin kaikki tahtoo siellä käydä, ja jos saatas yhteistä aikaa sovittua ni olis ihan veikeetä mennä porukalla :) Meitä tais kuitenkin jokunen olla siinä NJ, NY, CT -akselilla.

Riina kirjoitti...

Moikka! Vastaan sulle nyt tänne, kun en tiedä mikä normaali käytäntö tällaisessa bloggauksessa on. :D (normaalisti käytän vaan livejournalia)

Joo, 30STM:n keikalle oli päästävä kun kaveri on vielä kovempi fani kuin mitä ite oon. En oo niiden foorumilla käynyt ollenkaan, ehkä pitäis. Jared <3

Tavallaan on harmittavaista että mennään parin viikon välein. Olis ollu ihan mahtavaa nähdä jo Helsingin päässä ja olla yhtä aikaa Long Islandilla. :)