maanantai 28. joulukuuta 2009

Joulu tuli, Au Pair meni

Se oli sitten muka siinä.
Meikäläisen Au Pair -elämä nääs.

Joulu tulla tupsahti ja niin ne penskat oli tänäkin vuonna aamukuudelta hihkumassa sängyn vieressä että "Herätys, herätys, Joulupukki tuli!!!". Silmät ristissä yläkertaan ja voi luoja, todentotta, oli taas lahjoja kerrakseen.

Kuvassa näkyy ainoastaan molempien poikien omat pinot. Sitten oli vielä yhteinen pino, sukulaisten iltapäivällä tuomat lahjat ja muutamat erinäiset kuusten alta löytyneet paketit. Ja kyllä, sanan kuusi on tarkoitus olla monikossa, sillä meillä niitä on joka vuosi kaksi. Tässä kuvassa näkyy poikien kuusi, joka on täytetty poikien lempparikoristeilla. Sitten on isompi kuusi jonka koristelusta pääasiassa huolehtii äiti.

Oli ilmeisesti tämäkin Au Pair ollut ihan kilttinä, kun sai pakettejakin. Sain ihanan kuusenkoristeen, sellaisen lumiukon mikä on verhoutunut Amerikan lippuun ja sen hatussa on vuosi 2009 ja alareunassa mun nimi. Sitten tuli New York -valokuvakehys, New York -lumipallo (Mikä se on nimeltään, missä on vettä sisällä ja "lunta"?) ja shekki matkakassaan. Hyvin oli sisäistetty että matkalaukut on halkeamassa liitoksistaan ja matkakassa kaipaa lisää ruokaa. Joulusukassa oli myös erittäin mieleinen (oon nyt vartin miettinyt onko se sana mieluinen vai mieleinen, anteeksi jos meni väärin...) minihieromalaite, ihana!  Oli siellä jotain muutakin pikkusälää sitten täytteenä, yleisenä teemana: Vuosi 2009 Amerikassa.

Pakettileikin jälkeen tämä neiti paineli takaisin pehkuihin ja nukkui vielä makeat kolme tuntia, ennen kuin oli aika alkaa valmistautumaan vieraiden tuloon. Puolenpäivän jälkeen ovesta alkoi valua sisään sukulaisia, kukin mukanaan kasseittain paketteja (kuinka paljon lahjoja voi ihminen tarvita yhteen jouluun??). Iltapäivä kului jutustelun ja mutustelun parissa, ja päästiinpä sitä taas avaamaan pakettejakin. Ilmeisesti sukulaistenkin mielestä olin ollut ihan kiltti, kun isoäidiltä sain ihanat hopeakorvakorut, toiselta isoäidiltä rannekorun missä oli Rohkeus -laatta ("Kun sinä lähdet nyt uusiin seikkailuihin."), serkuilta sain ihanan kivistä tehdyn rannekorun ja niihin sopivat korvakorut. Oih!

Iltapäivän edetessä oli meikäläisen aika poistua. Lähdin vielä katsastelemaan joulumeininkejä poikaystävän luo ennen länsirannikolle suuntautuvaa matkaa. Sain mä sielläkin vielä lahjoja. Poikaystävän vanhemmilta ihanan mustan huivin ja iiiiiiison teekupin jotta voin täällä sitten siemailla teetä omasta kupposesta (on vissiin menny perille että teellä ja huiveilla ei voi mennä mun kanssa vikaan :D). Sitten sain ihanan hopeisen Peter Pan -korun jota oon netistä kuolannut jo pitkän aikaa. Paras!

Täällä stressailen nyt sitten länsirannikon reissua, jonne lähden tiistaina. Tarkoitus on lentää Phoenixiin, tavata siellä pari kaveria jotka lähti matkaan jo jouluna ja jatkaa matkaa sitten kimpassa. Ensin suunnataan Grand Canyonille, sitten matkataan yöksi Flaggstaffin kylään josta jatketaan aamulla matkaa Las Vegasin neonvaloräiskeeseen vuodenvaihdetta viettämään. Kun vuosi on vaihtunut, lähtee toverit kohti itää ja minä jatkan reissua ylhäisessä yksinäisyydessä, hypäten bussiin ja matkaten Los Angelesin ihmeelliseen maailmaan. Sieltä loppuviikosta jatkuu matka vielä San Franciscoon, josta parin päivän pällistelyn jälkeen lennän takaisin tänne itään.

Niin ja hei! Jos joku on, tai tietää jonkun joka on Los Angeles/San Francisco -akselilla, niin huudelkaa ihmeessä, vois vaikka käydä kahvittelemassa tai mahdollisesti näyttää paikkoja noin niin kuin paikallisen näkökulmasta ;)

Tässä pari kuvaa joissa tähtinä minä, pojat ja Chloé. Reissun jälkeen palaan vielä rikospaikalle viikoksi ihmettelemään menoa, ennen kotiinpaluuta.

Ei kommentteja: