tiistai 3. helmikuuta 2009

Reikäpää

Näin se on lähtenyt uusi viikko käyntiin!

Eilen joku puhui radiossa aikaisesta keväästä, tänään on koko päivän satanut lunta eikä loppua näy. Että se siitä sitten. Vielä pitänee se pari kuukautta jaksaa odottaa kesäisempiä kelejä. Sitä ennen kammotaan vielä, onko huomenna tiedossa taas lumipäivä ja suljetut koulut. Kammotaan siksi, että viime viikkoinen lumipäivä oli niin suurta tuskaa tappelevien lasten kanssa, että ihan just nyt ei olisi energiaa toiseen samanlaiseen päivään. Katsellaan, jos tuot tuosta huomiseksi rauhoittuisi. Jos ei, niin sitten pitää vaan toivoa että lapset ei vaikka tällä kertaa olisi toistensa kurkuissa kiinni koko päivää.

Tänään vietettiin Emmin kasnsa taas superjännittävä päivä. Käytiin siis Iikkean ihmemaailmassa mutasemassa herkulliset lihapullat nassuun (oikeaa, ihan oikeaa ihmisten ruokaa, jee!). Sen jälkeen Emmi pakotti minut (kammosta ja pelkopaniikeistani huolimatta) toteuttamaan pitkäaikaiset suunnitelmani ja ajeltiin tuonne läheiselle lävistysliikkeelle. Nyt komeilee vasemmassa korvassa jokseenkin vallan kipeä industrial -lävistys. Wii! Voi tosin olla vähän vähemmän wii kun se kivuliaana herättää mut seuraavat luoja ties kuin kauan aina öisin jos vahingossa käännän kylkeä. Muutenkin parantumisaika on pitkä, noin 6-9 kuukautta. Mutta kun kaverilla oli semmonen ja se oli niin hieno, niin pakkohan se sitten oli. Ostin muuten myös kieleen uuden korun. Arvatkaapa paljon maksoi... $5! Haha, siis jotain pari euroa. Eli käytännössä ilmanen.

Tänään on lasten apuna koulun jälkeen apuope täällä, joten minä pääsen pälkähästä läksyjen auttamisen suhteen. Illalla mennään sitten isovanhemmille syömään, kun host-äitillä on joku työtapaaminen missä saattaa mennä myöhään.

Tietovisan hukuttavan suuri vastausryöppy on hiipunut nyt niin, että oikea vastaus, sekä voittaja paljastettakoon. Manhattanin Chinatownin kiinalaisten määrästä ei ole hirveän virallisia lukuja, koska laskenta on vaikeaa ja laiton siirtolaisuus on hyvin yleistä. Perustan oikean vastauksen siis alueella asuvan kiinalaisen matkaoppaan kertomaan, joka myös menee yksiin virallisten arvioiden kanssa. Alue on jokseenkin pieni (vajaa neliökilometri) ja siellä asuu noin 200 000 kinukkia! En todellakaan tiedä missä ja miten ihmeessä ne muka mahtuu sinne (se ei ole mitään pilvenpiirtäjä-korttelia), mutta näin on näppylät. Lähimmäs veikkauksessaan osui annu, jonka vastaus oli niinkin tarkka kuin 238 746 kiinalaista. Postipate tuo annulle huikean upean ylläripalkinnon kunhan neiti vaan laittaa minulle osoitettaan. Internet-väyliä on monia, laita niistä jotain kautta :)

Onnea ja lämmin virtuaalikädenpuristus voittajalle!

Tämä tyttö lähtee nyt hoivailemaan ikävästi kipeää uutta reikäpariaan. Palaillaan astialle!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

YÄÄÄÄK sanoo äippä :(

Anonyymi kirjoitti...

uuu virtuaalikädenpuristus sinne kanssa! ja oon aika saletti, että toi mun tarkka luku on se ihan ihan oikea luku ;) kyllä mä nyt nää kiinalaisten määrät joka maailman eri kolkassa tiedän!

annu