perjantai 17. heinäkuuta 2009

Se oli loman loppu

Rantareissun jälkeen otin iisisti täällä kotioloissa. Viikonlopuksi lähdin Eveliinalle saunomaan ja maanantaina olikin sitten taas aika jatkaa töitä.

Heti tiistaina tosin leiriarki sai hieman muutosta, kun isoisä-E tahtoi viedä minut ja lapset... mikä se nyt olisi... elämyspuistoon? Siis sellainen mesta missä oli muutamia tivolilaitteita, pieni pelihalli ja pieni vesipuisto. Siispä aurinkoisena aamuna lähdettiin ajelemaan ja päivä kului laitteissa hurvitellessa, ja iltapäivällä vesipuiston puolella liukumäissä. Pojat tietenkin raahasivat mut kaikkiin hurjimmiltakin tuntuviin vesiliukumäkiin, vaikkakin lopulta se meni niinpäin että minä sain suostutella nuoremman tulemaan mun kanssa Mustaan Aukkoon, kun sitä alkoi hirvittää. Mutta olihan se sitten hauska mäki, kun ei tarvinnut yksin mennä!

Muutama kuva päivältä:Mestan karkkitankometsässä käytiin vähän maistelemassa namia...
(Huomatkaa Emmin lahjaksi antama Rolling Stonesin Kurt-laukku.)
...kunnes homma lähti käsistä ja ruuaksi joutuikin pikkuveli...
Nopea ja näppärä Au Pair onneksi ehti paikalle pelastamaan tilanteen, ja kaikki lapset saatiin kotiin ehjinä!

Reissun jälkeen on leiriarki pyörinyt taas normaalisti. Penskat on pari tuntia päivästä leirillä, muuten touhuillaan sitä sun tätä (käydään puistoissa ja hengaillaan). Tänä viikonloppuna oli alkuperäisenä suunnitelmana reissu Washingtoniin, mutta se nyt meni sitten kuulemma puihin joten katsellaan mitä muuta keksisi. Toivotaan että säät suosii niin ehkä sitä voi vaan istuskellä Central Parkissa ja nauttia siitä ettei ole kiire minnekään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi määki haluun lämpimään Central Parkkiin!! Täällä on ihan pirun kylmä vaikka aurinko muka paistaaki..:/

Annika

Anonyymi kirjoitti...

Jälleen uutta merkintää odotellessa..

T. Anonyymi