sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Viva Las Vegas! (31.12.2009 - 3.1.2010)

Grand Canyonin ihmeiden jälkeen oli aika ottaa haltuun Las Vegas, joka ystävällisesti toivotti meille:


Vegasissa meidät vastaanotti Ritan toveri Rinna, joka oli Chicagosta saapunut paikalle vuodenvaihdetta juhlistamaan. Kimpassa siis  kirjauduimme hotelliin, minkä jälkeen kirmasimme palauttamaan vuokra-auton, ja sitten ei muuta kuin valmistautumaan baanalle!

Hanna ja Rita olivat maksaneet itsensä kipeäksi joistain superbileistä Hard Rock Cafén clubilla. Me Rinnan kanssa vaan tuhahdeltiin moiselle ja lähdettiin keskenämme etsimään parempia (ja halvempia) pippaloita. Ja löytyihän ne! Aivan loistavat kemut Las Vegas Boulevardin (pääkatu) varrelta, jossa sai drinkkejä maistella terassilla ja puoliltaöin kansaa viihdytti vastapäisen Casinon katolta ammutut ilotulitteet. Kyllä meidän kelepasi!

Kemuistahan on kuvia, ja kauniita kuvia onkin! Ne vaan on kaikki Rinnan kamerassa (oma oli liian suuri mukaanotettavaksi) joten niitä ei mulla vielä ole. Sen sijaan voin jakaa tämän kauniin kuvan minusta, Rinnasta ja Hannasta pari päivää myöhemmin!


Kun vuosi oli saanut vaihtua, oli aika aloittaa 2010 ihmeellisyyksillä. Lähdettiin nimittäin ensimmäisen päivän iltana katsomaan Criss Angelin taikoja! Kyllä taas sai pohdittavaa, voi herra mun jee. Mies kadotti itsensä moneen kertaan, viimeiseksi ilman piilottavia kankaita, ihan siinä meidän nenän edessä. Lisäksi käveltiin, tai siis hän käveli, enkä tiedä miten, pystysuoraa seinämää alas, leikkasi naisen kahtia sirkkelillä ILMAN piilottelevaa laatikkoa, ja kaikkea muuta tämmöstä pientä kivaa. Teatterista ulos kävellestä joutui miettimään mitä hemmettiä juuri äsken tuolla lavalla oikeasti tapahtui. Ihan älytöntä.

Loppuaika Vegasissa meni sitten neonvalosaastetta ihmetellessä. Ja ehtihän siinä viikonlopun aikana kuulkaa matkustaa! Käytiin mm. Pariisissa...
  
  
 

Ja Antiikin Roomassa....


Koti-ikävän uhatessa piipahdimme myös New Yorkissa ja Brooklyn Bridgellä...

 
Las Vegas tarjosi kyllä nähtävää, ja sanoisin että pitkäksi viikonlopuksi kaupunki on varsin loistava matkakohde. Viikkoa siellä tuskin jaksaisi viettää, mutta kolme päivää on aivan perfecto teemahotellien ja valoseinien pällistelyyn. Kaupunkiteemojen lisäksi löytyi prinsessalinnaa, valtavia leijonia ja ylipäätään vain humputtelumahdollisuuksia ikään ja kokoon katsomatta.


Linnalla oli oma mökkisauna ja laituri! 
Ois kelvannu käydä ottamassa löylyt.Toki mestoilta löytyi myös Elvari, 
jonka kanssa kävin vähän jammailemassa. 
 

Neonvalohumusta Rita, Rinna ja Hanna suuntasivat lentokoneilla koteja kohti, tämä tyttö hyppäsi bussiin ja jatkoi matkaa kohti Hollywoodin palmuja. Niistä lisää seuraavaksi!

1 kommentti:

A kirjoitti...

tosikiva lukea sunkin auppispäivistä! t.anski aupair sveitsissä