lauantai 7. marraskuuta 2009

Rahan tuloa, menoa ja livemusaa

Iskän vierailun jälkeen oli aika palata arkirytmiin eli: aamiainen, kouluun vienti, pyykkiä, koulusta haku, läksyjen teko, harrastuksiin ajo, kotiin tuonti, vapaus. Noin niin kuin pähkinänkuoressa kivasti tiivistettynä.

Viikon rauhaisan työnteon jälkeen oli aika potkaista käyntiin Rocktober eli Rokkilokakuu. (Juu pointsit vaan Ritalle nimestä, ei ollut meikäläisen luovuutta tuo Octoberin vääntäminen Rocktoberiksi.) Keikkailu lähti liikkeelle torstaina 15.10, kun työpäivän päätteeksi säntäsin junalla New Yorkiin katsomaan Hansonia.
Yhtenä illan lämppäreistä oli
varsin loistava Hellogoodbye.

Aina yhtä loistava veljestrio ei pettänyt odotuksia tälläkään kertaa, ja keikka oli aivan sanoinkuvaamattoman loistava.

Hansonin keikasta ei kauaa ehtinyt toipumaan, kun perjantaina oli suunnattava töiden jälkeen Montclairiin katsomaan Paramorea Sonian kanssa. Lavalle noustessaan ihanainen Hayley yhtyeineen viihdytti rautaisella otteella. Pahoittelut kuvien yksipuolisesta kohteesta, mutta Hayley nyt vaan on NIIN ihana.
Keikan lopulla lavalle lisä-ääneksi säntäsi
myös lämppäribändit The Swellers ja Paper Route.
Keikan jälkeen lauantaina oli aika rauhoittua ja keskittyä työntekoon. Järjestöni aluekoordinaattori lähestyi minua sähköpostitse pari viikkoa aiemmin pyytäen lastenhoitoapua lauantai-illalle. Niinpä painelin hänen talolleen iltapäivällä, ja vietin aikaa hänen lastensa kanssa, laittaen mukavat penskat nukkumaan ja odottaen vanhemmat kotio puoliltaöin. Aluevastaavan penskat oli varsin mukavat 10- ja 13-vuotiaat, joiden kanssa oli leppoisaa hengata (varsinkin kun suurimmat tappelut jäi ilmeisesti vieraskoreuden ansiosta kokematta), siispä varsin helppo lisätienesti!

Muutenkin pari lokakuun viikkoa meni lisätienestejä ansaiten (rahaa länsirannikon matkaan, jee!), kun meidän siivoojat lähti vaihtoon. Host-äidin etsiessä uusia, minä salamana haistoin rahan ja tarjouduin hoitamaan siivoukset kunnes uusi siivousfirma löytyisi. Host-äiti tarttui tarjoukseen muitta mutkitta, ja parin viikon ajan sainkin lisärahaa myös siivouspalveluista täällä kotona. Hienoa!

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Oon niiiin kade!! Hanson ja Paramore.. *päristää kieltä* Mutta joku päivä oon kyllä itekin siellä heilumassa..