keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

On tour with STS

Tänään tulin takaisin kotiin vietettyäni lähes viikon metsän keskellä mökkeilemässä. Olipas rentouttavaa kaiken matkajännittämisen keskellä!

Kotona sängyllä odotti ilmoitus kirjatusta kirjeestä, jonka kiiruhdin heti postista noutamaan ja sielläpä oli meikäläisen loppukirje Suomen toimistolta. Heti postissa piti repiä kuori auki ja tadaa! Siellä oli kaiken muun lisäksi meikäläisen lentoliput matkaa varten! Nyt alkoi ihan toden teolla jännittämään. Pläräilin lippuja kätösissäni ja meikäläisen lopullinen matkustusaikataulu on seuraavanlainen:
Helsinki - Frankfurt klo: 9.05 - 10.35
Frankfurt - Newark klo: 13.15 - 15.40
Et näin. Ja eläköön aikaerot, tulee vähän pitkä maanantai mulle tollon 7. päivä, saa nähdä miten selviydyn Jet lagista kun pitäisi heti tiistaina olla skarppina luennoilla... Toivottavasti pääsee tollon maanantaina jokseenkin aikasin nukkumaan (olettaen että nyt jännityksen ja uusien hotellihuonekavereiden kanssa mitään unta saa laisinkaan). Olen iloinen myös tosta suhteellisen pitkästä vaihtovälistä Frankfurtissa (melkein kolme tuntia, jee!), koska se meinaa sitä että a) minulla on runsaasti aikaa haahuilla vieraalla kentällä ja löytää oikealle portille ja b) koko systeemi ei kaadu heti jos Helsingin kone on vähän myöhässä.

Ai niin, kirjeessä oli myös mitä ihanin, suuhteellisen riemukkaan kokoinen AuPairCare -pinssi. Täytyy kyllä ehdottomasti iskeä se lähtiessä laukkuun kiinni niin voi muut matkalla olevat AuPairit sitten spotata meikäläisen sieltä :D Ja tämän lisäksi myös kaksi hurmaavaa kelta-mustaa On Tour With STS -tarraa, jotka toimivat samalla myös osoitelappuina matkatavaroihin. Aikas päheetä kamaa kyllä, täytyy koristella itsensä oikein asenteella niin että kilsan päähän näkyy jotta tässä tulee uusi Au Pair!

Tässä kohtaa voisin muuten kiittää myös internetin ihmeellistä maailmaa, sillä olen jo löytänyt kaksi kanssani samaan aikaan Sheratonin orientaatioon tulevaa toveria. Eräs saksalainen nuori neito lentää kanssani samalla lennolla Frankfurtista Newarkiin ja hänen kanssaan lähettelen nyt sähköpostia, täytyy paikallistaa toinen sitten Frankfurtin kentällä. Naamakirjan ihmeellisestä maailmasta löysin myös ranskalaisen kanssasisaren, joka on Sheratonissa samalla orientaatiokurssilla kuin minäkin. Lennoista en vielä hänen kohdallaan tiedä, mutta olisi jotenkin helppo kuvitella että samana päivänä samaan paikkaan ja saman järjestön alla lentävät Au Pairit kyllä lähtisivät Euroopasta rapakkoa ylittämään samassa koneessa. Pitää vielä selvitellä varmaksi tämä olettamus. Joka tapauksessa, mikäli näihin nuoriin naisiin on yhteydessä nyt vielä nämä 11 päivää ennen lähtöä, on varsin paljon mukavampi paukata paikalle USA:n maaperälle kun on joku jonka luo mennä juttelemaan aloituksella "Hei oletko sä [nimi tähän]? Taidettiin jutella sun kanssa netissä jo ennen lähtöä". Sehän on kuin tapaisi vanhoja tuttuja!

Ai niin! Kerrottakoon vielä sekin, että saksalaiset toverini Annci ja Nadja, jotka ovat olleet kohta jo vuoden päivät auppareina jenkkilän ihmeellisessä maailmassa, kutsuivat minut 26.7. Warped Tourille Nyciin. Parasta on se, että sain tänään host-äidiltä sähköpostia jossa hän varmisti että tälle päivälle ei ole mitään suunnitelmia (ainakaan sellaisia jotka koskisivat minua) joten olen vapaa menemään, jee! Tarkoittaa sitä, että pääsen tapaamaan sekä noita kahta vanhaa kaveria ja kasaa uusia, joista osa luultavasti asuu Anncin lähellä, noin puolen tunnin päässä meikäläisestä. Ei ollenkaan huono vaihtoehto päästä hieromaan tuttavuutta samanhenkisten olentojen kanssa. Kirsikkana kakun päällä, sinne ja takaisin on ainakin tällä erää tiedossa autokyyti, ei pöllömpää!

Vielä 11 päivää jäljellä lähtöön, oma koti on aivan järkyttävä kaaos kaiken pakkaamisen keskellä. En mitenkään käsitä miten tämä voi olla muuttovalmista kauraa sunnuntaihin mennessä. Kääk!

3 kommenttia:

Armi87 kirjoitti...

Moikka! En ilmeisesti oo sitte sulle ilmottanu, että mullaki on blogi. No, ei kaikkee voi tän hulinan keskellä muistaa. :) Harmi kyllä ei olla samalla lennolla, mut pidetään ehdottomasti yhteyttä vuoden aikana ja suunnitellaan sitä viimestä reissu kuukautta. Ja voihan niitä reissuja tehdä muullonki. Voitas vaikka vierailla toistemme luona. Kävinki tuossa lukemassa sun mailin, vastailen siihen tässä kun ehdin. :)

Armi87 kirjoitti...

Ainii, ja linkittäminen on ok. Itsekin olen linkittänyt sinut! :)

Virpi kirjoitti...

Sulla se lahestyy tama reissu.. :) Onnee hirveesti ja toivotaan et kaikki sujuu hyvin. Ma en viela oo perfect matchia tehnyt, mutta veikkaan etta se ensi viikon aikana tehdaan. ;)